Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/dva-kolektyvy-z-poltavy-pidtverdyly-zvannia-narodnyy/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Культура Суспільство 

Два колективи з Полтави підтвердили звання “народний”

Два колективи з Полтави підтвердили звання “народний”

16 лютого у малій залі ОЦЕВУМ відбувся перегляд творчих програм народних аматорських колективів «Дивограй» і «Берегиня» з метою підтвердження почесного звання «народний (зразковий) аматорський колектив (студія)».

Колективи представили свої кращі номери, продемонструвавши високий рівень майстерності та щиру любов до української культури.

«Берегиня» – це театр народної творчості, який відтворює красу традиційного українського багатоголосся. Учасники колективу майстерно володіють своїми голосами, передаючи всю глибину та емоційність пісень.

«Дивограй» – це хоровий колектив, який характеризується високою культурою звучання, зіспіваністю та емоційним виконанням українських пісень. Учасники колективу не лише талановиті вокалісти, але й артисти, які вміють володіти публікою.

Атестаційна комісія, до складу якої входили працівники Полтавського ОЦНТ КОР та театру імені М.В. Гоголя за участі народної артистки України Наталії ХОМЕНКО, високо оцінила виступи обох колективів.

«Дивограй» та «Берегиня» зберегли звання «народний», що є свідченням їхньої високої майстерності та значного внеску в розвиток української культури.

Глядачі, серед яких були і ВПО, також щиро вітали колективи з успішним виступом.


Перейти до вмісту